Γρήγορες συμβουλές

Πήγαινε κάτω

Γρήγορες συμβουλές

Δημοσίευση από Alpo Την / Το Παρ Μαρ 25, 2016 7:51 am


(Υπο κατασκευή και διαρκής συμπλήρωσης των θεμάτων)
Γρήγορες συμβουλές διάφορης θεματολογίας

>>> Όταν έχω κάρτες με Sweeping Blow (χτυπάει την απέναντι κάρτα και τις διπλανές της) και θέλω να σκοτώσω ένα συγκεκριμένο αντίπαλο τέρας κάνω το εξής:
Έστω ότι το αντίπαλο τέρας είναι στην θέση 2.
- Βάζω τις κάρτες με Sweeping Blow στην θέση 1 και 3 (αν έχω δύο τέτοιες κάρτες).
- Στην θέση 2, κάτω από το τέρας που θέλω να σκοτώσω, βάζω κάρτα με το μεγαλύτερο ΑΤΚ που έχω διαθέσιμο.
- Προσέχω μήπως κάποιο τέρας μου έχει την δυνατότητα αύξησης του ΑΤΚ στο πρώτο χτύπημα του.
- Αποφεύγω να χρησιμοποιήσω κάρτα με Instakill γιατί αλλάζει η θέση των αντίπαλων τεράτων. Αν είναι αναγκαίο να χρησιμοποιήσω τέτοια κάρτα, ζυγίζω τις πιθανότητες.
- Αν έχω μια κάρτα με Sweeping Blow, παρατηρώ τα αντίπαλα τέρατα στην θέση 1 και 3. Δεν πρέπει να έχουν Dodge γιατί είναι πιθανό να αποκρουστεί η επίθεση μου.

Με την παραπάνω διάταξη το αντίπαλο τέρας που είναι στην θέση 2, θα δεχτεί 3 (!) χτυπήματα και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα πεθάνει. Για να σιγουρέψω τον θάνατο του, αν έχω κάρτες με Picking Off και Assassinate (χτυπάνε με Direck ATK την κάρτα με το χαμηλότερο ΗΡ) τις βάζω από την θέση 4 και μετά.

>>> Όταν ο ήρωας μου έχει την ικανότητα να δώσει Frost Armor σε κάποιες κάρτες μου, τότε κατεβάζω τόσες κάρτες σε όσες μπορεί να βάλει Frost Armor (Αν μπορεί να βάλει σε 3 κάρτες, κατεβάζω μόνο 3). Αυτό προϋποθέτει πως ο ήρωας μου έχει μεγάλο ΗΡ για να αντέξει τα αντίπαλα χτυπήματα. Έτσι οι κάρτες μου αντέχουν περισσότερο εξολοθρεύοντας αρκετές αντίπαλες κάρτες.

>>> Το τέρας θάλασσα, έχω βάλει τον μεγαλύτερο ρούνο ζωής και τον έχω αναβαθμίσει όσο περισσότερο μπορώ, έτσι εξασφαλίζω ότι θα κάτσει όσους περισσότερους γύρους μπορεί ζωντανεύοντας τα πεθαμένα τέρατά μου.

>>> Το τέρας θάλασσα, προτιμώ να το βγάζω όσο μπορώ προς το τέλος για να εξασφαλίσω ότι θα ζωντανέψει όσο πιο πολλά τέρατα. Αν έχω χάσει μόνο 1 ή 2 τέρατα στους περισσότερους γύρους δεν θα κάνει τίποτα. Ακόμα παρατηρώ αν ο αντίπαλος έχει instakill και αποφεύγω να ρισκάρω να το χάσω από τέτοια αντίπαλη ικανότητα.

>>> Αν ο αντίπαλος έχει κατεβάσει πολλές κάρτες και έχει σκοτώσει τις δικές μου, αντί να κατεβάζω μία-μία τις κάρτες μου και να δέχονται τα χτυπήματα πολλών αντίπαλων καρτών, προτιμώ να τις κρατάω στο χέρι και να κατεβάσω πολλές κάρτες μαζί. Έτσι αυξάνει το συνολικό DMG που θα προξενήσω αλλά και μοιράζοντας το DMG που θα δεχτούν οι κάρτες μου. Αυτή η τεχνική είναι ανάλογα τι έχει κατεβάσει ο αντίπαλος.

>>> Αν η μάχη έχει χαθεί, τις περισσότερες φορές είναι πιο γρήγορο να χάσετε κρατώντας τις κάρτες στα χέρια σας αφήνοντας τον αντίπαλο να χτυπάει τον ήρωα σας, παρά να πατήσετε το αυτόματο. Εκτός αν έχετε να κάνετε κάποια άλλη δουλειά ή η μάχη είναι στο τέλος της. Δύστυχος δεν υπάρχει η επιλογή εγκατάλειψης της μάχης.

>>> Το Frost Armor μπαίνει με melt μόνο σε τέρατα 4 ή 5 αστέρων, οπότε μην χαλάτε πόρους και κάνετε σχέδια για τέρατα 3 αστέρων.

Alpo
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 9
Ημερομηνία εγγραφής : 11/03/2016

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://deckheroesgames.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης