Ενέργεια : Τόσο πολύτιμη ίσως όσο και τα gems !

Πήγαινε κάτω

Ενέργεια : Τόσο πολύτιμη ίσως όσο και τα gems !

Δημοσίευση από Alpo Την / Το Παρ Μαρ 25, 2016 12:21 pm

Η ενέργεια συμβολίζεται με την φτερωτή μπότα. Οτιδήποτε θέλουμε να κάνουμε στο παιχνίδι, κοστίζει είτε ενέργεια είτε gems. Ελάχιστα μπορούμε να κάνουμε χωρίς κάτι από αυτά τα δύο όπως στο trial ή στο Gauntlet.

Μαζεύουμε 2 ενέργειες κάθε 10 λεπτά ή αλλιώς 12 την ώρα. Αν φτάσουμε το 100 τότε το παιχνίδι σταματάει να μα τροφοδοτεί ενέργεια. Μπορούμε να αποκτήσουμε παραπάνω από 100, αλλά δεν μας συμφέρει γιατί σταματάει να μας τροφοδοτεί με νέα ενέργεια. Το καλύτερο είναι να την εξαντλούμε όλη ώστε να πάρουμε νέα ενέργεια.

Καθημερινά ώρα Ελλάδας στις :
15:00- 17:00
19:00- 21:00
23:00- 01:00
01:00- 03:00
Είναι η ώρα του Heaven Blessing, μπορούμε να λάβουμε 30 ακόμα ενέργεια αλλιώς χάνετε αν περάσει η ώρα. Αν είσαι μέλος star (5 € το μήνα) τότε λαμβάνεις 45 ενέργεια.

Μια σταθερή πηγή ενέργειας είναι το Bazaar όπου τις περισσότερες φορές μπορούμε να αγοράσουμε 10.

Άλλη μια καλή πηγή είναι να μας στείλουν οι φίλοι μας. Έχω φτιάξει μια λίστα με τους φίλους και σημειώνω ποιος μου στέλνει. Με αυτόν τον τρόπο μπόρεσα να ξεχωρίσω τους τακτικούς από τους τζαμπατζίδες και τους σποραδικούς αποστολής. Έτσι σε λίγες μέρες η λίστα 30 φίλων μου αποτελείτε από σχεδόν καθημερινούς αποστολείς και λαμβάνω σχεδόν 25 ενέργειες.

Η πρώτη μου κίνηση μόλις συνδεθώ είναι να πάρω το καθημερινό δώρο, η δεύτερη κίνηση είναι να στείλω ενέργεια στους φίλους μου, οι περισσότεροι από την λίστα μου κάνουν το ίδιο και μέχρι το μεσημέρι έχω λάβει σχεδόν το σύνολο από τους φίλους. Αμοιβαία τα αισθήματα.

Τον πρώτο καιρό αμελούσα να στέλνω ενέργεια και δεν έδινα σημασία, όταν αντιλήφθηκα την μεγάλη αξία της τότε οργανώθηκα. Λάμβανα 15 ενέργεις το πολύ από τους 30 φίλους που είχα. Προτείνω να κάνετε το ίδιο και εσείς.


Έσοδα – Έξοδα ενέργειας

Καθημερινά λαμβάνουμε από:
24 ώρες χ 12 = 288 ενέργεια
3 Heaven Blessing χ 30 = 90 ενέργεια (ή 135 τα μέλη star)
2 Bazaar χ 10 = 20 ενέργεια
Σύνολο = περίπου 400 ενέργεια (ή 445 τα μέλη star)

Καθημερινά ξοδεύουμε ενέργεια για:
200 για να τελειώσουμε το πρώτο ορυχείο.
50-60 για να τελειώσουμε έναν λαβύρινθο 60 βημάτων (έχει δύο 4άρες κάρτες αναβάθμισης και καλύτερα τέρατα).
10 στο Champers
10 στο Grimoire
Σύνολο 280 περίπου ενέργεια.

Μας περισσεύει περίπου 120 ενέργεια για τα υπόλοιπα.

Μια καλή πηγή 4 αστέρων τεράτων είναι να κάνουμε explore και να μαζέψουμε τα shards τους. Για κάθε μπουντρούμι όπου βρίσκετε ένα τέρας, υπάρχουν 5 προσπάθειες την μέρα. Συνήθως ένα τέρας βρίσκετε σε 3 μπουντρούμια, μπορεί σε λιγότερα ή σε περισσότερα.

Συνεπώς ένα τέρας θα χρειαστεί :
3 μπουντρούμια χ 5 = 15 explore χ 4 ενέργειες = 60 ενέργεια για πλήρη ψάξιμο του τέρατος.

Με τα παραπάνω βγάζουμε το συμπέρασμα πως μπορούμε να ολοκληρώσουμε όλες τις εργασίες μας και να εξερευνήσουμε πλήρως 2 τέρατα την μέρα. Πάντα στο περίπου για να έχουμε έναν οδηγό στο τι μπορούμε να κάνουμε.

Η εξερεύνηση είναι πολύ σημαντική για την γρήγορη ανάπτυξη του λογαριασμού σας. ο λόγος είναι ότι από ένα επίπεδο και μετά χρειαζόμαστε πολλές ίδιες κάρτες για να κάνουμε συγχώνευση αλλά και τα shards εμφανίζονται με το σταγονόμετρο. Έτσι είναι φρόνιμο να δουλεύουμε ταυτόχρονα στην ανακάλυψη πολλών χρήσιμων τεράτων και όχι ένα – ένα τέρας, θα πάρει πολύ χρόνο.

Για παράδειγμα:
>>> Θα χρειαστείτε σίγουρα 2 θάλασσα, το δεύτερο όμως θέλει 12 φορές και τα 5 τέρατα = 60 τέρατα.
>>> Θα χρειαστείτε σίγουρα τουλάχιστον 4-6 Horned Beast για να του μεταφέρετε την ικανότητα αναγέννησης του θάλασσα (η πιο συχνή επιλογή). Η κάθε κάρτα θέλει 30 shards και δύσκολα δίνει πάνω από 5 την μέρα αν ψάξετε όλα τα μπουντρούμια. Θα χρειαστείτε άλλα τόσα και για τη μεταφορά του δεύτερου θάλασσα.
>>> Θα χρειαστείτε σίγουρα 3-4 Oracle με frost armor (η πιο συχνή επιλογή) για το gild maps για να καταφέρνετε μεγάλη ζημιά. Ισχύουν τα ίδια όπως με το Horned Beast (4-6 ίδιες κάρτες για να μεταφέρετε το frost armor κτλ)
>>> Σίγουρα θα χρειαστείτε και τα άλλα 5 αστέρων τέρατα από το seals.  

Φαντάζομαι μπήκατε στο κλίμα. Τι είναι καλύτερο, να κάνετε εξερεύνηση για shards σε ένα τέρας την μέρα, ή σε όλα τα παραπάνω κάθε μέρα;

Για αυτόν τον λόγο σκέφτομαι ότι μια από τις καλύτερες επενδύσεις των gems σας, είναι να αγοράζετε ενέργεια (40 gems για 60 ενέργεια).


Alpo
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 9
Ημερομηνία εγγραφής : 11/03/2016

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://deckheroesgames.forumgreek.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης